Anasayfa » Murat Akdoğan Vakfı Hakkında

Isıtma sektörünün lider firmalarından BAYMAK A.Ş’nin ve ETHICA Sağlık Grubu’nun ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Dr. Murat Akdoğan, 2010 yılında sosyal sorumluluk projesi kapsamında “MURAT AKDOĞAN Eğitim, Sağlık, Kültür ve Toplumsal Dayanışma Vakfı”nı hayata geçirdi. Vakfın amacı, Türkiye’de Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’nun sorumluluğunda 18 yaşına kadar devletin himayesi altında bulunan, ancak bu yaşından sonra yeterli desteği bulamayan çocuklarımızın %100 burslu olarak yükseköğrenim görmelerini sağlayacak üniversiteyi kurmak, bununla birlikte üniversitede öğrenimleri boyunca, her türlü yaşamsal ihtiyaçlarını bedelsiz karşılayarak; ülkemize ve insanlığa katkılar sağlayacak, kişilikli, öncü gençler olarak yetişmelerini sağlamak ve iş hayatına hazırlamaktır.