Anasayfa » Projelerimiz

“Murat Akdoğan Vakfı tarafından hayata geçirilen projemiz İstanbul’daki sosyal hizmet kurum ve kuruluşlarında devlet himayesi altında bulunan ve yüksek eğitime devam edemeyen genç kızlarımıza meslek edindirme imkanı sunan değerli bir projedir. Proje kapsamında genç kızlarımız; “Estetisyenlik, El ve Ayak Bakım Elemanliği, Hasta Danışmanlığı” alanlarında 10 aylık bir meslek eğitimi alır. 15-20 yaşlarında 100 kızımız aldıkları eğitim sayesinde iş sahibi olarak sosyal yaşama entegre olur. Eğitim alan kızlarımızın tamamı Ethica Sağlık Grubu ve diğer kuruluşlarda istihdam edilecektir. Bu sayede çok hassas bir dönem olan devlet himayesinden çıkış süreci, Murat Akdoğan Vakfı’nın özverisiyle genç kızlarımızın topluma kazandırıldığı olumlu bir sürece dönüştürülmektedir. Projeye Aile ve Sosyal Politikalar İstanbul İl Müdürlüğü yazım ve uygulama desteği vermektedir.”